Какую скорость подключить для домашнего интернета
10

Яку швидкість підключити для домашнього інтернету, щоб завантажувати дані в мить.

Кожен з нас хоча б раз замислювався над тим, яку швидкість підключити для домашнього інтернету? Але найчастіше вибирав ту, якої було недостатньо для своїх потреб. У цій статті ми постаралися показати який тариф підійде для потреб більшої кількості абонентів.Під швидкістю розуміється обсяг даних, які передаються або приймаються на пристрої за секунду часу. Швидкість прийому або скачування необхідна для отримання даних з мережі інтернет на пристрій користувача, а швидкість завантаження необхідна для передачі даних від призначеного для користувача пристрою на інші. В зв'язку з різними варіантами технологій підключення можливі відмінності і технічних метриках, наприклад, можливе підключення по симетричному каналу або з різними швидкостями прийому і передачі даних.

При виборі інтернет провайдера в Одесі, клієнти розглядають тарифи з швидкостями, які пропонує постачальник послуг і ціну на кожен з них, але є найпоширеніша помилка, якої припускаються люди — якщо швидкість більше, то інтернет працює краще. Втім, більш важливим є стабільність мережі і відсутність затримки в її роботі. Наприклад, ви використовуєте цифрове інтернет тв, щоб передати медійний контент досить 10Мбіт / с, але необхідний ідеальний сигнал передачі даних.

Стандартні швидкості у провайдерів:

35 Мбіт\с — підходить на базові потреби. Дана швидкість дає можливість відвідування сайтів, перевірки поштових сервісів, перегляд youtube та інших роликів у форматі HD або онлайн ТБ. Підключивши тариф з такою швидкістю на один комп'ютер, буде цілком вистачати, щоб виконувати свої завдання, однак при додатково включених пристроях до мережі час передачі буде збільшуватися. Тариф з цією швидкістю підійде для користувачів з помірною кількістю запитів.

50-75 Мбіт\с — швидкість відкриває можливості в мережі Інтернет.

Використовуючи цей діапазон швидкостей в своєму тарифі, дії користувача в мережі займають набагато менше часу. Така швидкість дозволяє швидко качати файли, музику, фільми, ігри або дивитися відео в форматі HD, грати в online-ігри або робити відео дзвінки без жодних затримок. Такий тариф підходить для користувачів із середньою кількістю запитів і не більше чотирьох підключених пристроїв.

100 Мбіт\с— ідеально для декількох пристроїв.
Такого тарифу буде достатньо, щоб виконувати різні дії онлайн на більш ніж чотирьох пристроях. Ця швидкість дає можливість відразу декільком пристроям працювати одночасно без пауз в поєднанні: стрім відео-ролики або музику, перегляд онлайн тв, ресурсні онлайн-ігри і т.п. Така швидкість оптимальна для будинків з кількома активними користувачами.

200+ Мбіт\с — інтернет без обмежень.
Володарі тарифів з даною швидкістю з легкістю зможуть завантажувати об'ємні файли, музика, ігри, фільми в будь-якому форматі (2К, 4к, 8к, BlueRay). Висока швидкість інтернет з'єднання відкриває безмежні онлайн-можливості для великої кількості підключених пристроїв.

Важливо врахувати, що, крім продукції, що поставляється провайдером, на якість сигналу можуть впливати різні чинники. Наприклад яка швидкість передачі у відвідуваного сайту, його місце розташування (в Одесі або не в межах України), кількість одночасно звертаємих до сайту користувачів. На якість мережі може впливати ряд інших факторів, як стан маршрутизатора в квартирі або офісі, низька сила wi-fi сигналу, перевантаження частот, технічні можливості пристрою.

У мережі Застава.NET кожен користувач може вибрати для себе будь-яку швидкість, виходячи зі своїх потреб і отримувати її в повному обсязі. Для цього просто зверніться в наш абонентський відділ для перевірки можливості підключення у вашому будинку або заповніть заявку на нашому >> сайті.

Читайте також: «Інтернет для бізнесу. Який тариф вибрати?»